|Wat te doen na het verhuizen

Wat te doen na het verhuizen

Na je verhuizing is er waarschijnlijk nog meer dan genoeg om te doen voordat je huis helemaal op orde is. Uiteraard is het zo dat veel van deze dingen voor zich spreken en dus ook niet uitgelegd hoeven te worden. Dit artikel geeft je wat algemene tips om na je verhuizing zonder zorgen in je nieuwe huis te verblijven.

Verzekering

Na je verhuizing is het verstandig om zo snel mogelijk een inboedelverzekering af te sluiten, aangezien deze schade aan de spullen in je huis dekt, waardoor je spullen veilig gesteld worden. Dit is natuurlijk geen verplichte verzekering maar zeker wel een aanrader.
Denk er daarbij ook aan dat er aanvullende verzekeringen zijn, sommigen handiger dan anderen maar allen kunnen belangrijk zijn voor jouw situatie. Daarbij dien je vooral te denken aan de overlijdensrisicoverzekering (geen van je schulden gaan naar partner&kinderen bij overlijden) en de aansprakelijkheidsverzekering (Schade die jij aan andermans spullen hebt veroorzaakt en schade door jouw bezittingen).

Interieurtips

De laatste jaren is renovlies behang erg populair aan het worden, dit komt omdat het stucwerk vrijwel vervangt en ook nog eens goedkoper is. Het vervangt stucwerk omdat het alles doet wat stucwerk hoort te doen en dan nog een beetje, aangezien renovlies geen scheurtjes of deuken in de muur achterlaat, wat bij stukwerk wel een probleem is in sommige gevallen. Renovlies behang kan ook heel goed tegen krassen en stoten, tot op een zekere hoogte natuurlijk.

Ook “Flat Packed” is erg populair aan het worden. Flat Packed is eigenlijk de “IKEA methode” van meubilair inpakken, namelijk makkelijk in te pakken en makkelijk uitpakken. Nu hebben mensen nog wel eens “kleine probleempjes” met het uit elkaar halen van IKEA meubels. Nu begint deze meubelzaak toch echt redelijk wat concurrentie te krijgen die ook bezig zijn met Flat Packing.

2017-10-25T14:30:35+00:00 25 oktober 2017|Geen categorie|

Leave A Comment