|Hoe kun je een kostbaar bezit verzekeren?

Hoe kun je een kostbaar bezit verzekeren?

Het bezit van mooie horloges biedt verschillende voordelen. Niet alleen is een mooi horloge een accessoire die je outfit compleet maakt, ook straalt een horloge vaak een bepaalde klasse uit. Er zitten echter ook nadelen aan het bezitten van mooie horloges. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij deze horloges gestolen worden. Wanneer de horloges niet goed verzekerd zijn, betekent dit dat de kosten voor het opnieuw aanschaffen van de horloges niet vergoed worden. Reden genoeg om kostbare bezittingen als horloges altijd te dekken met de juiste verzekering. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Een inboedelverzekering afsluiten voor kostbare bezittingen

Om je kostbare bezittingen te dekken tegen diefstal, is een inboedelverzekering noodzakelijk. Let wel, dit geldt doorgaans alleen door de dekking binnen Nederland. Wanneer de horloges of andere kostbare bezittingen in het buitenland gestolen zouden worden, zou je alsnog geen vergoeding krijgen met enkel een inboedelverzekering. In het buitenland heb je, afhankelijk van de tijd dat je in het buitenland verblijft, een reisverzekering nodig. Mocht het horloge nu gestolen worden, dan zullen deze kosten vergoed worden vanuit je reisverzekering.

Online inboedelverzekeringen vergelijken

Voordat je een inboedelverzekering afsluiten om je kostbare bezittingen te kunnen verzekeren, is het raadzaam om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Op onze website lees je meer informatie over het vergelijken van verzekeringen. Vaak gaan consumenten af op de premie van een verzekering. Dit is echter niet terecht! Kijk ook goed naar de dekking van de inboedelverzekering. Vaak dekt een goedkope inboedelverzekering maar kosten tot een bepaald bedrag. Wanneer je een groot aantal kostbare bezittingen in huis hebt, zullen niet alle kosten vergoed worden bij de diefstal van deze bezittingen. Dit is zonde! Kies om deze reden altijd voor een inboedelverzekering met een ruime dekking.

2018-04-23T08:59:19+00:00 23 april 2018|Geen categorie|

Leave A Comment