|Waar ga je opletten bij het verbouwen?

Waar ga je opletten bij het verbouwen?

Je bent begonnen aan het verbouwen in je huis. Je bent van plan dit zelf te gaan doen. maar wil daarvoor wel weten wat je allemaal precies nodig hebt voor de verbouwing en waarvoor je het best verzekerd kan zijn. wij hebben voor jou een aantal belangrijke zaken hieronder op een rijtje gezet.

Plan

Je begint nooit zomaar aan een verbouwing! Eerst maak je een duidelijk plan en een eventueel een nieuwe bouwtekening waarop je duidelijk kan zien waar wat moet komen te staan en hoe je alles stapje voor stapje moet verbouwen. zo voorkom een hele hoop ellende!

Bereken de kosten

Tijdens het maken van je plan heb je al een beetje kunnen uitrekenen hoeveel kosten hieraan komen vast te zitten. Van te voren beslis je wat je budget precies is voor de verbouwing. Zo sta je niet opeens voor een onverwachte hoge kosten en weet je ook wanneer je een beetje van het bedrag kan afwijken of wanneer je extra goed moet opletten.

Gereedschap

Het hebben van het juiste gereedschap is natuurlijk heel belangrijk, want zonder gereedschap gaat het verbouwen namelijk nogal lastig! Voordat je begint met het verbouwen is het handig als je al het gereedschap alvast koopt wat je nodig hebt, zodat je niet onnodig tijd hoeft te verspillen straks wanneer je je spullen niet in orde hebt! zo moet je bijvoorbeeld; diamantgereedschap op tijd aanschaffen. Dit is vaak duurder en groter gereedschap.

Check je inboedel!

Tijdens het verbouwen is de kans er altijd dat er iets fout gaat. Zo kan er tijdens de verbouwing schade aan het meubilair of andere spullen ontstaan, dit kan erg vervelend zijn! je hoopt dan ook dat je spullen worden vergoed. Geen zorgen als je een goede inboedel hebt afgesloten worden de spullen die beschadigd zijn tijdens de verbouwing gewoon vergoed.

2018-02-05T10:33:00+00:00 5 februari 2018|Geen categorie|

Leave A Comment