|Dekt je inboedel je gestolen rugzak tijdens een bezoekje aan een pretpark?

Dekt je inboedel je gestolen rugzak tijdens een bezoekje aan een pretpark?

Stel je gaat gezellig een dagje naar het pretpark met school of met vrienden en neemt een rugzak mee met veel spullen erin. Jullie besluiten in een achtbaan te gaan en laten je rugzakken achter op de plek waar jullie na het ritje weer uitstappen. Maar zodra jullie zijn uitgestapt bij de plek waar jij je rugzak hebt neergelegd voor het laatst en hij ligt er niet meer, begin je een beetje gestrest te raken! Er zaten namelijk ook wat waardevolle spullen in. Gelukkig kun je met een inboedelverzekering de schade vergoed krijgen.

Wat dekt een inboedel

Met een inboedelverzekering kun je de schade aan of verlies van je inboedel afdekken. Met een inboedelverzekering kan je de spullen in- en om je huis die niet aan de grond vast zitten verzekeren. een inboedel geldt dus alleen voor de losse spullen in en om je huis. Maar waar moet je dan zo een beetje aan denken? je kunt denken aan sieraden, kleding, meubilair, televisies of laptops. Zijn dus tijdens een dagje pretpark je waardevolle spullen gestolen of beschadigd geraakt dan kan dit worden vergoed met de inboedelverzekering.

Welke inboedel past het best bij jou?

Je hebt verschillende soorten inboedelverzekeringen; brandverzekering, brand/inbraakverzekering, uitgebreide inboedelverzekering, extra uitgebreide inboedelverzekering en de mees uitgebreide inboedelverzekering. Er bestaan grote verschillen tussen deze inboedels, alle 5 de inboedels gelden dan ook voor verschillende ongevallen. voordat je een inboedel gaat afsluiten kan je daarom van te voren beter eerst kijken welke het best bij jou eisen past. de meest gekozen inboedel is de uitgebreide inboedelverzekering. Deze inboedel wordt ook wel de allrisk inboedelverzekering genoemd en biedt dekking tegen iedere onverwachte schade of diefstal aan je inboedel. Je kunt dus je waardevolle spullen vergoed krijgen als deze bijvoorbeeld zijn gestolen in een pretpark, mits deze spullen uit jouw huis komen en zijn verzekerd in de inboedel.

2018-02-05T10:34:01+00:00 5 februari 2018|Geen categorie|

Leave A Comment