|Bent u te veel verzekerd?

Bent u te veel verzekerd?

Wij houden allemaal niet van onverwachte risico’s. Daarom vinden de meeste mensen het fijn als ze verzekeringen hebben lopen voor onverwachte zaken. Zo worden zij toch een beetje gedekt in de kosten als er iets gebeurd. Als u alles bij elkaar op telt aan lopende verzekeringen, komt u er achter dat u erg veel verzekeringen heeft. Bent u oververzekerd en betaalt u misschien te veel?

Brand- en woonverzekering
Een brand- en woonverzekering zijn heel erg belangrijk. Zo bied een woonverzekering zekerheid en profiteert u daarnaast ook van gemak in en om uw woning. Heeft u last van brand, waterschade of inbraak? Met een brand- en woonverzekering bent u in de meeste gevallen goed gedekt tegen dergelijke schade.

Brand- en woonverzekering vergelijken
Het is mogelijk dat u misschien teveel uitgeeft aan uw brand- en woonverzekering. De prijsverschillen bij de verschillende leveranciers zijn soms erg groot. Om hierachter te komen, is het aan te raden om brand- en woonverzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo komt u erachter of uw verzekeringen goedkoper kunnen of niet. Er zijn verzekeringen die voor bepaalde doelgroepen goedkoper zijn.

Inboedelverzekering
Een inboedelverzekering dekt de schade en verlies van uw inboedel. Natuurlijk vind u het belangrijk dat uw spullen in huis goed verzekerd zijn. U kunt in de meeste gevallen kiezen uit een uitgebreide inboedelverzekering en een allrisk inboedelverzekering. Het is echter wel belangrijk dat u in de gaten houdt dat u hiervoor niet teveel betaald. Zorg ervoor dat u niet onnodig veel hoeft te betalen en vergelijk uw inboedelverzekering. U kunt bijvoorbeeld een vergelijking doen op basis van de premie. De hoogte van de premie is in de meeste gevallen afhankelijk van de dekking en het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Daarnaast speelt het eigen risico en uw woonplaats ook in rol bij het bepalen van de premie.

2017-09-11T16:35:04+00:00 11 september 2017|Geen categorie|

Leave A Comment